Boldog Mikulast mindenkinek!

Tegnapelott szepen kivaxoltam a cipomet es kiraktam az ablakba hatha torpenik vele valami, de az a franya Mikulas elfelejtett eljonni hozzank es a sok cukorka es csoki helyett csak az eso estt bele a cipombe ugyhogy lehetett szegenyket ujra kimosni.

Vegso elkeseredesemben palacsintalan bulit rendeztem hetvegen es UNICEF-est jatszottam, ugyanis megetettem fincsi palacsintaval az egesz csapatot. Remelem izlett nekik. Kaja utan elmentunk mioziba es megneztuk sokadjara a Brayan eletet angolul, ami meg igy sokadjara sem veszitett a vonzerejebol foleg azert volt meg erdekes, mert itt jatszodik.

A szamitogepekkel meg mindig nem vagyok kibekulve, merthogy az utolso angolul bepotyogott a szobatarsaim altal szepen kijavitgatott 10 oldalas hazidolgozatom, amit ma mar mindenfelekeppen le kene adnom, szoren szalan eltunt.. Mindennek meg van az oka, de hogy ez miert pont velem torpenik allandoan arrol halvany lila gozom sincs. Valaki nagyon az ellen van, hogy elvegezzem a Cionizmus kurzust, pedig en mindent megprobaltam. Ez meg nem jelenti azt, hogy teljesen feladtam a remenyt hogy megtalaljam szegenyket, de kezdek belefaradni a dologba.

Legyetek nagyon rosszak es vigyazzatok magatokra. Eretlen narantsot olvashattatok Jeruzsalembol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *