Helloka!

A szamitogepes problema megoldodott a vegen, mert mint utobb kiderult a szobatarsnom mas neven mentette el az egesz fajlt, ugyhogy azert nem tudtam megtalalni szegenyket. Vegul leadttam a dolgozatot es holnap fogom megtudni az eredmenyet.

Mult heten Szerdan voltunk bowlingozni (mar masodjara) es nagyon jol sikerult a dolog. A Nagy Lebowski cimu film vezetett ra minket a dologra, hogy milyen jo is lenne egyet jatszani. Persze a palyak nem olyan jok mint otthon, de nem a palya hanem a tarsasag a fontos ugyebar, az pedig megvolt. A vegere “kemeny haboru” alakult ki a versenyzok kozott es mig az elso jatszmat az Amerikai kepviselo nyerte (nevezetesen a szobatarsnom) addig a masodik jatszmaban az europai versenyzoknek kedvezett a szerencse. Igy a masodik jatszma vegeredmenye elso helyen Dania (Thomas) vegzett a masodik a Nemet egyszemelyes (Chris) csapat lett es Magyarorszag vegzett a harmadik helyen (vagyis en!).Valoszinu ezen a heten is megyunk es egyre tobb marhat vonzunk magunkkal ugyhogy mar nemcsak hogy 2 palya, de lehet hogy harom sem lesz eleg.

Mult het Hetfon volt az evadnyito “Hazibuli”, amit az egyetem a Hyatt szallo barjaba rendezett meg. Az esemeny azert maradt nagyon emlekezetes, mert a haveri korunkbol alakitott egyuttes is jatszott a rendezvenyen. Nagy sikert arattak, legalabbis ami a mi velemenyunket illeti. Most hevegen lesz az angol lakotarsnom szulinapja es kibereltunk egy kis klubbtermet a varosban hogy megunnepeljuk. Ismet lesz koncert, kaja, pia es nok( meg persze pasik is) . Remeljuk jol fog sikerulni, bar miert ne sikerulne jol?

Legyetek rosszak es szurkoljatok hogy jo jegyeket kapjak a hazidolgozataimra. Elore is koszi puszil tappAntsotok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *