Eredmenyek!

Be kell hogy valjam, hogy nagyon jol drukkoltatok es ezt tukrozik az eredmenyek is! Koszi!

Szoval a lenyegre terve itt szaz pont a max:

Heber (ami a legrosszabbul sikerult persze!) 70 pottyos lett (az amcsi rsz.ben ez azt hiszem C+)

Holocaust 77 potty (B-)

Cionizmus 83 potty (B+)

Muveszettori 92 potty (A). Remelhetoleg a felevi zarovizsgak is jok lesznek es akkor folytathatom a kovetkezo felevet. Ha meghuznak akko viszont szarban leszek, ha atmenetileg is de szarban.

Nemsoka itt a Karacsony, bar az itt nem van, de ettol fuggetlenul en szeretnek mindenkinek elore is nagyon kellemes unnepeket kivanni. Bevallom hianyzik a nyuzsi az ajandek vasarlas miatt a szep feldiszitett kirakatok a havazas es a kivancsisag, hogy mi is lesz az ajandekom. Rajtatok kivul most sok mas kivansagom nem lenne, de ez sajna majd csak februarban fog beteljesulni, mert csak akkor tudok hazalatogatni. Addig is be kell ernem a suli altal adott ajandekkal nevezetesen egy Eilati hetvegevel, ami tok ingyen van. Mar nagyon regota vagyom oda delre es ha mar igy felajanlottak, hat miert is ne. Persze messze sem potol benneteket, de legalabb elfoglalom magam es nem gondolok arra hogy milyen rossz egyedul unnepelni. Persze ez igy ebben a formaban nem igaz, mert a WUJS kongresszusnak koszonhetoen sok ismeros jon ki, mint peldaul Flocsy (a moderator) is es ha minden jol megy akkor hoz nekem ajandekcsomagot is otthonrol. Persze nem csak ezert varom, hanem mert jo lesz vegre dumcsizni a lokott fejevel!

Mostmar megyek mert meg pihiznem is kene. Holnap egesznapos kirandulasra van kilatas az orak keretein belul. Izraeli muzeum a Muvtori ora miatt es utana Jad Va Sem (Holocaust Muzeum) a Holocaust ora miatt. Fogunk talalkozni tulelokkel, ami szamomra nem lesz tulsagosan ujdonsult, merthogy nagyon kozeli rokonaim (Nagymamim) is egyike ezeknek, de az angol szobatarsnom nagyon izgatottan varja mar a dolgot.

Legyetek nagyon rosszak es vigyazzatok magatokra. Soxor pusszants mindenkinek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *