Sziasztok

A karacsonyi hetbol meg lemaradottak : December 25-en elmentem Betlehembe Nicollal es Jasonnal. A varos nagyon kis porfeszek es amint atleptunk a csekk pointon (ahol persze az utlevelunkre is szuksegunk volt) egy teljesen mas vilagba csoppentunk. Mintha nem is Izraelben hanem tenyleg a kozelkelet egyik varoskajaban letunk volna. Egy magyon kedves mormon csaladnal csomagoltunk ajandekot, akik szerencsere nem jottek ra hogy mi nem tartozunk a felekezetukhoz kulonben nagyon morcosak lettek volna rank. Az ajandekok, amiket csomagoltunk, menekult gyerekek szamara keszultek. Legalabb 200 db ajandek lett kesz koradelutanra es el is vittuk nekik a suliba. A gyerekek szemeben az orom megerte a kockazatos vallalkozast es nagyon orulok neki, hogy nem Eiltara hanem oda mentem inkabb.

Meg ugyanazon a hetvegen elmentem Newe Ilanba, ahol meglatogattam a moderatort alisz Flocsyt es a tobbi magyart akik reszt vettek a WUJS kongresszusan. Sok uj ismerost szereztem. Nagyon jol ereztem magamat es nagyon jokat nevettem veluk. A mult het volt az utso het a suliba amire nem nagyon jartam be, mert az emlitett tarsasag athelyezte a szekhelyet Jeruzsalembe es inkabb veluk logtam.

A szilveszter kellemesen telt bar nekem a buli, amibe mentunk nem jott be nagyon, mert tul sokan voltak es a zenet sem csiptem igazabol. Meg aztan lehet hogy azert sem tetszett annyira a dolog, mert ott lebegett a szemem elott, hogy reggel vizsgaznom kell menni. Mivel hamar hazamentunk ezert sikerult meg idoben felkelnem es elmennem vizsgazni. Az eredmenyt meg nem tom es nem is fogom a het vegeig, de ugy erzem atmentem.

Ez a hetvege nagyon kellemesen telt Mozsonal. Foztunk, ettunk es tevet bamultunk, szoval relaxacios hetvege volt es en nagyon elveztem a tarsosagot. Ma tulestem a masodik vizsgamon es meg van hatra ketto, persze a legnehezebbek. Szoval drukkoljatok nagyon mert most szuksegem lesz ra de tenyleg. Mindenkit milloszor puszilok. Legyetek nagyon rosszak es kezdjetek nagyon vidaman az uj evet ahogy en is tettem. narAnts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *