Helloka!- Antsa – Antsa

Gatyarohaszto meleg van es en egyszal poloban es rovidszoknyaba maszkalok! Persze azt mondjak lesz ez meg igy se es megint el fog romlani az ido, de en bizom benne hogy annyira azert nem lesz mar rossz.

Egy itteni Bolgar ismerosomtol (Szvetlatol) kaptam egy Martenicat (egy noi es egy ffi figura piros feher cernabol, amit a marcius unnepere csinalnak!) amit nagyon buszken viselek hatha az is segit ezt a nagyon szep idot meg sokaig megtartani.

A hetvegen Purim unnepe lesz es ezert ket nap kimenonk van a sulibol. Elhataroztam hogy elutazom valahova, hogy a meleget valami kellemes tengerparti hely mellett toltsem, csak meg azt nem tudom mi is a valodi uticel. Legszivesebben Eilatra mennek, de az ottani ismerosok meg nem mondtak ament a dologra. Szoval mindegy hogy hova csak el innen (marmint Jeruzsalembol, mert itt nincs sok tenger es ez az ido kibirhatatlan viz nelkul!!!)

A Purim unnepe a vidamsagrol a berugasrol es a beoltozesrol szol, ugyhogy legyetek rosszak, igyatok sokat (helyettem is!) es oltozzetek be mindenfelenek (en ciganylanynak oltozom be, mert ahhoz nem kell sok mindent valtoztatni a kulsomon csak meg le kene sulnom egy kicsit jobban, de remelhetoleg az is meglesz ezen a hetvegen.) Mindenkinek nagyon boldog Purimot kivanok.

millio millio pusszAnts mindenkinek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *