Vizibaleset

Nem is tudom hol kezdjem. Ez már annyira durva, hogy magyarul írom meg! Szokásos fürdetéshez készültünk. Alma kicsit nyafizott, mert felébresztettük, de ahogy betettük a vízbe megnyugodott. Kicsit pancsoltunk, majd elkezdtem a tisztogatást.

Már éppen kezdtem volna a popóját pucolni, amikor gejzír tört fel a mélyből (2:20). Tüzetesebb odapillantást követve azonban megállapítottam, hogy vulkánkitörés tanúji lehettünk (élőben).

Szerencsére a feketedoboz az egész eseményt rögzítette, így a későbbi szakérői vizsgálat megállapíthatta, hogy a kamera objektívszögéből már 1:40-nél láthatók voltak sárga foltok a vízben. Így nyilvánvalóan kimondható, hogy emberi mulasztás történt.

[youtube:http://www.youtube.com/v/VzlWTPIUvvU 400 300]

2 thoughts on “Vizibaleset”

 1. :-)

  szuper ez a video!

  és Alma gyönyörű!!!, és olyan cuki kis pocakos!
  nagy nagy cupikat küldök a pocikájára!!!!
  :-)))))

  juti nagynéni

 2. Flöcsykém, fog az a vulkán még máshova is lávát ereszteni, nyugodj meg. (Frissen mosott-vasalt ingre, fejtetőre, frissen áthúzott ágyba keresztül a bombabiztosan záródó peluson és a kis ruhákon.)
  A visszabüfizett tejet is csak olyan helyekre tudják pakolni, ahonnan szinte lehetetlen eltakarítani. Különleges érzékük van hozzá, vagy csak a területüket jelölik meg. Ki tudja….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *