We moved to Gan Yavne

Finally! Yesterday we moved to Gan Yavne. I mean the 1st time we slept there. There is still a lot to do: we need to buy some wardrobes, then get out all our stuff from the boxes. Then we’ll also need to buy the furniture for the living room. And there is really lot to do in the garden. But at least we live there!

5 thoughts on “We moved to Gan Yavne”

 1. nálunk meg épp lomtalanítás van…, és épp egy óriási ruhásszekrényt készülünk kidobni…ha eljöttök érte, nem rakjuk ki az esőbe:-)

  1. Reggel havazásról jött SMS :)

   Nekünk is hagytak 2 szekrényt: egy nagy, rondát Alma leendő szobájában, meg egy átlagos méretű szépet, de kicsit rozogát anya szobájában.

   Az elsőt kár lenne kidobni, mert azért drága egy új szekrény, de még ahhoz is szét kéne szedni, hogy a szobájából ki tudjam vinni.

   Az utobbit kicsit helyre kell pofozni, de megtartjuk. Csak az a földszinten van, és félek ha szétszedem hogy fel tudjam vinni, akkor totál szétesik. Úgyhogy azt meghagyjuk anyának. A saját szobánkba meg mindenképpen kell csináltatni faltól-falig beépített szekrényt, vagy keresni valami jó méretűt.

   Almának meg a következő hónapokban berendezzük a szobáját, addig még úgyis nálunk alszik.

 2. Welcome to Gan-Yavne,
  On behalf of the local council, I wish you and your family many happy years among us.

  Should you need any information or assistance, please don’t hesitate to contact me at 08-8545682.

  Kindest Regards

  Marcelle Hadar – Spokesperson for the Local Council

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *